Нова седмица, нов късмет!   ОВЕН Днес вашата интуиция ще бъде особено остра

...
Нова седмица, нов късмет!
 
ОВЕН
Днес вашата интуиция ще бъде особено остра
Коментари Харесай

Изненада за Телците, любовта връхлита две зодии

Нова седмица, нов шанс!

 

ОВЕН

Днес вашата вътрешен глас ще бъде изключително остра и сигурно ще ви подскаже по какъв начин ще се развият събитията в близко бъдеще. Ще прецените вярно личните си благоприятни условия и ще познаете по какъв начин ще работят другите хора. Възможно е да сключите съглашение взаимни действия с значим човек. 

ТЕЛЕЦ

Денят сигурно ще ви изненада с някои непредвидени събития и странни съвпадения. Плановете ви могат да се трансформират и изобщо да не вършиме това, което сте възнамерявали. Събитията от този ден ще ви зарадват и вдъхновят и ще ви дадат опция да поемете нови неща. 

БЛИЗНАЦИ

Време е да покажете непримиримост. Проблемите, свързани с документи ще бъдат сполучливо позволени. Денят е съвършен за започване на нещо ново. Бързо ще научите всичко, от което се нуждаете. Вашето самочувствие ще направи положително усещане на другите. Мнозина ще желаят да ви опознаят по-добре. 

РАК

Опитайте се да бъдете по-видими за близките и не се опасявайте да притегляте вниманието към себе си. Трябва да покажете вашите гении и триумфи, тъй че говорете за тях без подправена невзискателност. Денят е подобаващ за бизнес договаряния или срещи с евентуални сътрудници и работодатели. 

ЛЪВ

Говорете за значимите неща и обсъждайте въпросите, които ви вълнуват. Ще бъде потребно да споделяте проекти и паники със съидейници. Със сигурност ще получите поддръжка, в това число и от хора, с които връзките ви не са лесни в последно време. Опитайте се да мислите по-позитивно.

ДЕВА

Днес обмисляйте всяка стъпка, която предприемате. По-добре е да не бързате с дейностите и решенията и да не говорите прекалено много. Не всички проблеми са толкоз лесни за решение, колкото бихте желали, само че с неотложност, може да постигнете мечтаните резултати. 

ВЕЗНИ

Бъдете търпеливи. Събитията може да не се развият толкоз бързо, колкото бихме желали, а са евентуални и закъснения. Не са изключени различия с сътрудниците и управлението. Избягвайте спорове и разногласия, от които ще загубите. Среща с другари ще ви откъсне от работните проблеми.  

СКОРПИОН

Бъдете изборни през днешния ден. Денят не е подобаващ за шерване на хрумвания или за разискване на нещо значимо, изключително с непознати. В бизнеса е по-добре да разчитате на доверени съдружници. Със сигурност те няма да ви разочароват. Говорете по персонални въпроси единствено с най-близките си хора. 

СТРЕЛЕЦ

Днес импровизациите ще ви оказват помощ много. Много хора ще харесват концепциите ви. Ако не съумеете да ги приложите неотложно, след време несъмнено ще имате тази опция. Успехите, които постигнете през днешния ден, ще привлекат внимание и може да се сдобиете с нови съдружници. 

КОЗИРОГ

Днес ще се справите съвършено с решаването на доста задания, даже и най-трудните. Полезно ще е да поемете самодейност в работата - първо, бързо ще намерите съдружници, и второ, ще можете да привлечете вниманието на хора, от които зависите. В любовта също ще имате шанс.  

ВОДОЛЕЙ

Останете спокойни и уверени. Днес ще свършите чудесна работа в сложни обстановки, в случай че не се съмнявате в триумфа и деянията непримиримост в дейностите си. Способността да намирате верния метод към разнообразни хора сигурно ще ви бъде от изгода и договарянията ще минат добре. 

РИБИ

Необходими са премислени дейности. По-добре е да не бързате с решенията през днешния ден. Разумната далновидност ще ви разреши да избегнете доста неприятни моменти и разочарования. Може да нямате време да извършите всичко, което сте възнамерявали, тъй че е по-добре да започнете деня с най-важните неща. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР